- 7 hg

På bara en dag har jag gått ner 7 hg. Hur då kanske ni undrar, det gör fan jag med. Ställde mig nyss på vågen och den visade 57.4. Det gör en motiverad! Jag har inte småätit så mycket idag, duktiga jag! Istället har jag ätit frukost och middag. Blev ingen lunch eftersom jag vaknade så sent så jag åt frukost vid 1 tiden. Ska strax ta mig lite kvällsmat och sen gå och lägga mig för ska upp tidigt imorgon och träna..
Och imorgon börjar mellandagsrean, undra hur mycket träning man får då genom att springa genom affär och affär? Tror jag ska låna mammas stegräknare för att se, borde ju vara intressant faktiskt.

Läste på aftonbladet att man bränner 95 kalorier om man går lätt i 30 minuter. Om man istället går tufft bränner man 135 kalorier. Värt att tänka på när jag mellandagsshoppar, högt tempo = många kalorier som försvinner = uppskattat!

Viktminskning..

Hejsan!
Detta är då min nya blogg. En blogg där jag kommer vara så gott som anonym, för att kunna vara så ärlig som möjligt. Innan jag avslöjar min nuvarande vikt och längd vill jag berätta några saker

  • Jag skapade den här bloggen för att puscha mig själv, och för att pusha andra ifall de vill gå ner i vikt utan att få anorexia stämpeln på sig. Jag tänker gå ner i vikt hälsosamt. Jag går ner i vikt för min egen skull, för jag vill följa mitt ideal, inte andras. Därav bloggnamnet också.
  • Jag trivs inte med min kropp så som den ser ut nu så jag tänker göra något åt det istället för att bara sitta och gnälla.
  • Detta är ingen provocerande blogg, även om det säkert kommer kunna tolkas som det eftersom många viktfrågor är provocerande men det är inte meningen.
  • Jag vill inte att ni ska tro att mitt ideal är andras ideal. Alla har olika ideal, och det jag tycker är snyggt, tycker en annan är fult. Men jag vill vara snygg i mina ögon eftersom jag är den människan jag kommer se mest.

Tror jag fick med det mesta nu, annars kommer det säkert fyllas på med punkter allt eftersom. Men då kan vi börja med en liten presentation då. Jag är 17 år, går andra året på gymnasiet, Omvårdnad, så jag vet ändå litegrann om viktminskning och vad det kan leda till. Jag är 162 centimeter lång, eller kort kanske man ska säga. Jag väger just nu 58.1 kg. Mitt mål är att gå ner till 50 kg som jag vägde innan, och då såg jag fortfarande hälsosamt smal ut. Jag vill inte bli ett skelett. Jag har en liten putmage, som det kommer komma bild på också, som jag vill få bort. Jag kommer börja med situps. Så denna kvällen kommer jag börja min viktminskning, då med 25 situps, 25 armhävningar, 25 situps och sen 25 armhävningar. Tveksam om jag kommer klara det på första försöket, men jag gör ett försök.

Hoppas ni vill följa min viktminskning, för jag behöver all push jag kan få!
Kram!


RSS 2.0